Drömmen förde dig vilse


Recensioner

”Anna Jansson skriver som vanligt spännande med intressanta personporträtt och roliga iakttagelser i vrårna. Man lär sig väldigt mycket om svenska nutidsvärderingar när man läser henne.”
DN

”I gestaltningen av konflikten mellan arbete och kärlek, plikt och lust, skuld och hopp, överskrider jansson livsvillkoren utan att överge människorna som dukar under för dem.”
Göteborgsposten

”Jansson skriver väl och intrigerar skickligt och spännande.”
Syd Svenskan

”Det här är nog den bästa bok jag läst av Anna Jansson, riktigt spännande.”
Norra Västerbotten

"De som redan tidigare gillar böckerna om Maria Wern kommer att betygsätta "Drömmen förde dej vilse" som den bästa hittills och den har klar potential att locka nya läsare till skaran av Anna Jansson-fans."
Bengt Valentinsson

"det finns nånting för alla här för hon tar upp så mycket olika samhällsproblem och det är hon väldigt duktig på Anna Jansson"
Magnus Utvik

"Anna Jansson levererar alltid bra deckare, vissa i serien är bättre än de andra och Drömmen förde dej vilse hör tveklöst till de bästa i serien om Maria Wern."
Carola Lindström, Barnboksbloggen

"En ovanligt blodig och brutalt närgången historia av Anna Jansson, men enligt min mening den bästa i hennes Wern-serie!"
Per Tviksta, VLT

"Att mördaren lyckas hacka sig in i alla möjliga informationssytem bidrar också till den att den obehagliga stämningen kryper sig allt närmare på. Plus också för det något oväntade slutet!"
Bokbabbel

"Den inordnar sig i samma fack som sina föregångare: Vidrigt våld, ständigt stegrad spänning, siktet inställt på företeelser i samhället och psykologiska förklaringar. /.../ Känsla för barnet har Anna Jansson uppvisat förr. Det gör hon också här. Men i första hand är hon det hon utger sig för att vara: Spänningsförfattare!"
Inger Dahlman, Dalarnas Tidning

”En sträckläsarbok”
Radio Skaraborg

”Vad gör då Anna Jansson så populär? Mycket tror jag det handlar om trovärdighet och hennes förankring i verkligheten…
När upplösningen presenteras i en dramatisk och känslosam skildring är inget som man trott… den bästa i hennes Wernserie!”
VLT